VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

Urheiluklinikka


Urheiluklinikka

Urheiluklinikan päätehtävä on ennaltaehkäistä urheiluvammoja. Lisäksi tarjoamme avun rasitusperäisten vammojen diagnostisointiin ja hoitoon. Toimimme yhteistyössä urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa mm. testaamalla urheilijoita liiketestien avulla. Tavoitteenamme on saada lapsi ja nuori liikkumaan monipuolisesti lajista riippumatta. Kasvavan nuoren osalta testaamme urheilijan kehon hallintaa, rasitustasoa suhteessa kasvuun ja lisäämme urheilijan ja taustaryhmien tietoisuutta kehittymistä mahdollisesti hidastavista virheellisistä liikemalleista.


Työntekijämme on koulutettu liikkeen asiantuntijoiksi ja pystymme optimoimaan ja tulkitsemaan liikettä sekä toimimaan urheilijoiden tukena ja apuna heidän tavoitteidensa saavuttamiseksi.


FysioAkatemian toimintamalli


- ammattilaisen näkemys lihasten ja liikemallien toiminnasta
- ennaltaehkäistään ja luodaan puitteet urheilijan kehittymiselle
- urheiluvammojen asianmukainen hoito, korjaavat ja korvaavat harjoitteet loukkaantumisen ajaksi
- viimeisin tutkimustieto ennaltaehkäisyn edelläkävijöiltä Englannista

Henkilökuntamme toimii eri urheiluseuroissa testaamassa, jalkauttamassa ja suunnittelemassa seuran tarpeiden mukaista ennaltaehkäisevää toimintaa.

TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA