VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

Urheiluhieronta ja hieronta


Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii kaikenikäisille ja yhtä hyvin kilpaurheilijoille kuin satunnaisesti liikkuville tavallisille ihmisille. Käytämme monipuolisia hierontaotteita ja hoidon voimakkuutta säädellään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Urheiluhierontaa sekä klassista hierontaa käytetään myös paljon lihashuoltona helpottamaan kilpaurheilijoiden tai kuntourheilijan arkea. Hieronta toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.

Henkilökuntamme suosittelee juuri sinulle sopivaa hoitosuunnitelmaa, riippuen tarpeestasi, tavoitteistasi tai kudoksesi kyvystä vastaanottaa hierontaa vastaan. Urheilijoiden hoidossa huomioidaan myös hieronnan vaikuttavuuden tarve suhteessa urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelmiin. Kaikki hierojamme ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä urheiluvammojen erikoisosaajia. Tarvittaessa hieronnan yhteydessä voimme konsultoida fysioterapeuttia tai osteopaattia päästäksemme kanssasi parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi hierontaan, asiantuntevien ammattilaisten palveltavaksi.


Asiakastarinat

"Olen oikomishoidon erikoishammaslääkäri, ja työskentelen neljällä eri vastaanotolla, jossa jokaisessa on erilaiset työasentooni vaikuttavat olosuhteet. Työasentoni aiheuttaa ajoittain selkä-, hartia- ja niskakipuja. Vuoden 2017 elokuussa kävin ensimmäisen kerran urheiluhieroja Heidi Sinagan asiakkaana FysioAkatemiassa, ja sen jälkeen seuraavan kuukauden aikana neljä kertaa. Tämän jälkeen olen käynyt ylläpitävässä hieronnassa kerran kuussa. Olen saanut Heidiltä myös hyödyllisiä neuvoja hyvän lihaskunnon kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Tällä hetkellä selkäni, niskani ja hartiani voivat hyvin, nukun paremmin enkä kärsi enää lihaskivuista. Suosittelen lämpimästi Heidin ja FysioAkatemian palveluita."
- Armando Gale
TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA