VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

The Performance Matrix (TPM)


The Performance Matrix on FysioAkatemian työkalu asiakkaan toiminnanhaitan tai kivun syyn etsimiseen ja korjaamiseen. Testaaminen soveltuu ammattiurheilijalle, harrasteliikkujalle tai liikkumista aloittelevalle henkilölle. Tärkeintä on henkilön oma motivaatio ja halu vaikuttaa ongelman poistumiseen.


TMP perustuu asiakkaan testaamiseen matalan ja korkean kynnyksen testien avulla sekä liikerajoitteiden paikallistamiseen. Matalalla kynnyksellä tarkoittaa testissä motorista kontrollia, koordinaatiota sekä raajojen linjausta. Korkea kynnys testaa kehon hallintaa, kun lisäämme testiin mukaan voima- ja nopeusominaisuuksia.


Testi toimii fysioterapeutin työkaluna, ns. ”röntgenkuvana” arvioitaessa asiakkaan ongelman aiheuttajaa ja ylläpitäjää. Se antaa tarkan tiedon ongelman paikasta, liikesuunnasta ja kuormituskynnyksestä.


Testin tulos analysoidaan ja käydään asiakkaan kanssa läpi. Asiakkaan asettamien tavoitteiden sekä analyysin avulla laadimme yksilölliset harjoitusohjeet ongelman korjaamiseen. Testin avulla lisäämme asiakkaan tietoisuutta omasta kehosta ja tekijöistä, joiden avulla ongelman jatkumista voidaan välttää.


Testin jälkeen sovimme tapaamiskerrat, joiden tavoitteena on auttaa asiakasta pääsemään asettamiinsa tavoitteisiin. Yksilölliset harjoitteet, säännönmukainen kontrollointi sekä testin uusiminen luovat mahdollisuuden päästä tavoitteisiin – kohti puhdasta liikettä.

TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA