VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

Personal Fysio


Personal Fysio

Personal Fysio -ohjelman tavoitteena on tuoda aktiivinen fysioterapia lähemmäksi asiakkaan päivittäistä elämää. Pelkästään kivun ja oireen hoito ei takaa ongelman poistumista vaan ainoastaan sen siirtämistä eteenpäin. Säännölliset tapaamiset Personal Fysio -valmentajan kanssa auttavat tekemään ongelmaa korjaavat harjoitteet oikein ja fysioterapeutin suosituksen mukaisesti. Tapaamisten myötä kotiharjoitteiden tehokkuus ja mielekkyys säilyvät ja on helpompi sitoutua pidempikestoisempaan harjoitteluun. Kivun ja toiminnallisen haitan poistamiseen käytetään tarvittaessa manuaalista terapiaa.


Olemme räätälöineet Personal Fysio -ohjelman kahteen eri portaaseen. Fysio-Tutor on kohdennettu nuorille, liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Ohjelman tarkoituksena on seurata nuoren kehitystä ja kasvua suhteessa rasitusmäärään. Fysio-Mentor keskittyy enemmän aikuisten tuki- ja liikuntaelinongelmien poistamiseen sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Ohjelmassa pyritään tukemaan muutosta arjessa ja/tai harrastuksissa.


Fysio-Tutor

Fysio-Tutor-ohjelma aloitetaan asiakkaan testaamisella/tarkastuksella. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen suunnittelemme tapaamisten määrän, sisällön ja Fysio-Tutor-jakson pituuden. Jakson pituus perustuu asiakkaan tavoitteisiin, ongelman kestoon ja paikkaan sekä kudoksen fysiologiseen toipumiseen. Seuraamme nuoren pituuskasvua sekä rasitusta varmistaaksemme turvallisen ja terveen kasvun.


”Olen kokenut säännölliset tapaamiset ja juuri omia tarpeitani tukevien liikkeiden kehittämisen erittäin hyödylliseksi. Liikkeiden ajan tasalla pitäminen on ennaltaehkäissyt vammojen syntyä, mutta vaikuttanut myös suoraan urheilusuoritukseen esimerkiksi korjaamalla vääriä liikeratoja, jolloin kropasta saa enemmän irti. Kuukausittain sovitut käynnit ovat mahdollistaneet myös pienimpiinkin tuntemuksiin puuttumisen, jolloin suurempaa vammaa ei pääse syntymään. Joka kerta toimimme saman fysioterapeutin kanssa, joten voimme aina jatkaa juuri siitä mihin ollaan jääty.”


- Saara Hakanen, naisten yleisurheilumaajoukkue


Fysio-Tutor
- tuki ja motivointi muutokseen
- pidempikestoinen tulos
- Personal Fysio -valmentaja tavoitettavissa 24/7
- soveltuu kaikille ja helppo tehdä yksilöllisesti
- jatkosuunnitelma esim. yksilövalmennukseen


Fysio-Mentor

Fysio-Mentor-ohjelma aloitetaan Kehon katsastuksella tai Performance Matrix -testillä. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen suunnittelemme tapaamisten määrän, sisällön ja Fysio-Mentor-jakson pituuden. Jakson pituus perustuu asiakkaan tavoitteisiin, ongelman kestoon, paikkaan sekä kudoksen fysiologiseen toipumiseen.


”Käytyäni Performance Matrix -testissä sain käyttööni uusia näkemyksiä kehoni toimivuuden suhteen. Tekniikkaharjoitteluuni on tullut lisää intensiivisyyttä ja olen myös tullut paremmin toimeen paljon huomiota vaatineen lonkkakivun kanssa. Laaditut harjoitteet ovat olleet haastavia, tehokkaita ja kehittymisen myötä muunneltavissa.”


- Kirsi Suomela kahvakuulaurheilu, MM-pronssimitalisti sekä monikertainen EM-mitalisti


Fysio-Mentor
- tuki ja motivointi muutokseen
- pidempikestoinen tulos
- Personal Fysio -valmentaja tavoitettavissa 24/7
- soveltuu kaikille, liikunta-aktiivisuudesta riippumatta
- jatkosuunnitelma esim. yksilövalmennukseen tai pilatesryhmiin


TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA