Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen fysios@fysios.fi tai soita asiakaspalvelun numeroon 010 237 700, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos olet peruuttamassa aikaasi, soitathan puh. 010 237 700.

VerkkolaskutSähköpostilaskuosoite: fysioakatemia.FI.P.123337-8@docinbound.com

Verkkolaskuosoitte: 003701940993
Y-tunnus: 0194099-3
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapitaSolutionsOy
Operaattorinvälittäjätunnus: E204503
Sähköpostilaskuosoite:

FysiosOy.FI.P.116639-6@docinbound.com

Paperilaskut

FysiosOy
PL84806
00063LASKUNET

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Kirjeenvaihdon, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien postiosoite pysyy ennallaan.

Meidän tiimimme

Tero Heikkilä

Toimitusjohtaja
Movement Specialist
Fysioterapeutti
Manipulatiivinen fysioterapeutti
Maitland-Concept

044 970 2952
tero@fysioakatemia.fi

Toimin FysioAkatemiassa fysioterapeuttina sekä fysiikkavalmentajana. Omaan koulutustaustaani kuuluvat fysioterapiatutkinnon lisäksi Maitland-konseptin koulutus manuaaliseen terapiaan, Movement Specialist -koulutus liikkeen analysointiin sekä juoksu- ja painonnostokoulutukset. Toimin myös valmentajana VoimaAkatemiassa. Minulla on pitkä historia jalkapalloilijana, jonka jälkeen harrastin viisi vuotta triathlonia, ja suoritin täyden matkan triathlonin 11 tunnin tietämiin. Nyt viikoittaiset harjoitukset käsittävät crossfittia ja lenkkeilyä. Vapaa-aikani täyttää kaksi ihanaa tytärtä sekä tubettaminen.

Minulle on tärkeintä asiakkaan kanssa rehellinen keskustelu siitä, mihin asioihin halutaan muutosta. Suurin mielenkiinnon kohteeni on ihmisen liike ja uskonkin vahvasti, että liike hoitaa meitä ihmisiä parhaiten, kunhan vain muistamme liikuttaa itseämme. Tärkein motivoiva tekijä työssäni ovat mahtavat asiakkaat, joiden kanssa yhdessä luomme paremman huomisen.

Lassi Karhunen

Movement Specialist
Osteopaatti AMK
Urheiluhieroja

044 970 2952
040 861 7324
lassi@fysioakatemia.fi

Toimin FysioAkatemiassa osteopaattina ja Movement Specialistina. Olen kouluttautunut liikkeen analysointiin ja ohjaamiseen lukuisilla jatkokoulutuksilla Englannissa ja Suomessa (mm. Performance Matrix, Kinetic-control, Running Resiliency, painonnosto-ohjaajakoulutus). Lisäksi olen osallistunut erilaisiin kipuun liittyviin koulutuksiin. Minulla on myös urheiluhierojan koulutus.

Osteopaatiksi olen valmistunut ammattikorkeakoulu Metropoliassa ja olen toiminut vuodesta 2013 myös osteopaattien klinikkaopettajana samaisessa koulussa. Vapaa-aikani vietän kotona avovaimon, 6- ja 7-vuotiaiden poikien sekä harrastuksieni crossfitin, jääkiekon ja vanhemman poikani jalkapallovalmennuksen parissa.

Työssäni keskityn kehon kokonaisvaltaiseen toimivuuteen, johon kuuluu tutustuminen ihmiseen ja hänen tilanteeseensa laajasti. Käytän työssäni monipuolisesti eri lähestymistapoja (manuaaliset käsittelytekniikat, ohjaus ja harjoitteet), ja jokaisen ihmisen tilanne arvioidaan yksilöllisesti. Krooninen kipu, palautuminen sekä voimaharjoittelu ovat erityisesti kiinnostuksen kohteitani. Teen myös kehon toiminnallisia kartoituksia, liikeanalyyseja sekä olen mukana kehittämässä VoimaAkatemiaa.

Mikko Mattila

Movement Specialist
Fysioterapeutti
Urheiluhieroja

044 970 2952
0400 764 575
mikko@fysioakatemia.fi

Olen fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Valmistuin hierojaksi 2009 ja fysioterapeutiksi 2015. Liike sekä liikkumisen analysointi ja harjoittaminen ohjaavat työtäni vahvasti, kivun hoitoa unohtamatta. Näihin alueisiin olen myös hakenut lisäkoulutusta.

Työssäni saan parhaat fiilikset siitä, kun asiakas oivaltaa omasta kehostaan asioita harjoitteiden kautta. Oivaltamisen myötä asiakas hyppää kuskin paikalle omassa kehossaan sekä terveydessään – matkustajana olemisen sijaan. Asiakkaan kanssa asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on myös äärimmäisen palkitsevaa. Asiakaskuntani koostuu kouluikäisistä aina ikäihmisiin. Jalkapallon pelaamisen ja valmentamisen myötä nuoret urheilijan alut, etenkin pallopelien edustajat, ovat tuttu näky vastaanotollani.

Harrastuksiini kuuluvat tällä hetkellä vahvimmin lenkkeily, tennis, pyöräily sekä kahden pienen lapsen kanssa touhuaminen.

Janne Kivistö

Movement Specialist
Fysioterapeutti
Manipulatiivinen fysioterapeutti
Maitland-Concept

044 970 2952
041 546 0931
janne@fysioakatemia.fi

Perheeseeni kuuluvat vaimo ja pieni poika, vapaa-ajalla viihdyn kotona puuhastellessa. Liikunta on kuulunut aina elämääni eri muodossa, aiemmin harrastin muun muassa rugbya, tällä hetkellä pääasiassa juoksua ja kotijumppaa (raudoilla tai ilman).

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2006. Työssäni käytän hyödyksi myös jatkokoulutuksissa saamiani oppeja. Ehkä tärkeimpinä Maitland-konseptin manuaalisen fysioterapian erikoistumiskoulutus, josta valmistuin vuonna 2018 (erikoistuminen 2014–2018) sekä liikkeenhallinta ja -analysointi mm. Kinetic Control ja Matrix-koulutus.

Kuntoutuminen on aina yksilöllinen prosessi, mikä tekee toisaalta työstä haastavaa, mutta samalla myös mielenkiintoista. Erityisen innostavana työssäni koen, kun näen, että ihmisen toimintakyky kehittyy tai kun esimerkiksi aiemmin kivun rajoittama liikuntaharrastus tulee taas mahdolliseksi.

Hanna Pekkala

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

044 970 2952
040 534 3001
hanna@fysioakatemia.fi

Toimin FysioAkatemiassa koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana. Lisäksi opiskelen osteopatiaa ensimmäistä vuotta Osteopatiakoulu Atlaksessa. Hieno ja monimutkainen ihmiskeho on minulle ikuinen ihmetyksen ja ihastuksen aihe, ja osteopaatin opinnot vievät minua yhä syvemmälle kehon saloihin. Saan onnistumisen elämyksiä työssäni huomatessani asiakkaan kehon reagoivan positiivisesti hoitoon.

Hieron mielelläni erilaisia ihmisiä aina nuorista urheilijalupauksista liikuntarajoitteisiin seniorikansalaisiin. Ammattiurheilija, toimistotyön aiheuttamista lihaskireyksistä kärsivä henkilö tai vanhus tarvitsevat kaikki erilaista käsittelyä, ja asiakasta kuunnellen päästään parhaaseen lopputulokseen. Viihdyn aidosti ihmisten seurassa, joten työpäivät kuluvat nopeasti.

Olen vuonna 1980 syntynyt kahden lapsen äiti, ja aloitin säännöllisen työskentelyn FysioAkatemialla syksyllä 2018. Olen alanvaihtaja ja työskentelin aiemmin markkinoinnin parissa mainos- ja digitoimistoissa sekä vähittäiskaupan alalla asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Terveydenhoidon maailma on kuitenkin vienyt minut nyt täysin mukanaan.

Harrastan koiria, ratsastusta ja muuta liikuntaa eri muodoissaan. Hymyillään kun tavataan!

Daniela Realpe

Koulutettu hieroja

044 970 2952
daniela@fysioakatemia.fi

Olen Kolumbiasta kotoisin ja tulin Suomeen vapaaehtoistöihin vuonna 2008. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja hieroja. Valmistuin hierojaksi vuonna 2017, ja olen erikoistunut kivunhoitoon. Molemmat ammattitutkinnot opiskelin suomen kielellä.

Teen tällä hetkellä myös lähihoitajan ja kouluohjaajan töitä Ammattiopisto Spesialla. Luonteeltani olen rauhallinen, ahkera ja positiivinen. Hoitotyössäni käytän eri tekniikoiden menetelmiä, kuten mobilisointia, triggerpisteenhoitoa sekä intialaista päähierontaa. Olen työskennellyt urani aikana eri ikäisten ihmisten kanssa lapsista vanhuksiin.

Kymmenen vuoden aikana olen oppinut paljon Suomen kulttuurista. Suomen luonto ihastuttaa neljässä erilaisessa vuodenajassa. Nautin saunomisesta sekä sienestämisestä ihanissa metsissä. Luonto on ollut aina lähellä sydäntäni. Pidän paljon matkailusta, musiikin kuuntelemisesta ja tanssimisesta. Harrastan myös askartelua, pyöräilyä ja kävelyä.

Minulle tulee hyvä mieli, kun näen, että asiakas lähtee hieronnan jälkeen rentoutuneena kotiin, ja pystyn auttamaan ihmisiä voimaan paremmin.

Markus Uotila

Osteopaatti AMK
Urheiluhieroja

044 970 2952
040 719 8955
markus@fysioakatemia.fi

Olen koulutukseltani osteopaatti ja koulutettu hieroja. Minulle ovat tärkeitä kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Tämä lähestymistapa näkyy aina hoitotyössäni. Uskon, että kun ihminen on terve, se heijastuu hänen lähiympäristöönsä. Työssäni minua motivoi se, että pääsen auttamaan asiakkaitani ja edistämään heidän terveyttään.

Osteopatiassa paneudutaan yksilöllisesti vaivan alkuperään, jota selvitän kattavan haastattelun ja tutkimisen avulla. Käytän hoitotyössäni monipuolisesti eri tekniikoita mm. faskia- ja pehmytkudostekniikoita, nivelten artikulaatioita ja -manipulaatioita. Lopputulosta täydentää asiakkaan ohjaaminen omatoimiseen harjoitteluun. Osteopaattina huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Vahvuutenani ovat päänsärkyjen hoito, raajojen puutumisten ja pistelyiden helpottaminen, palautumisen edistäminen ja stressin lievittäminen.

Olen pienestä pitäen ollut aktiivinen liikkuja. Nuorena pelasin jääkiekkoa Järvenpään Haukoissa ja jalkapalloa JäPSissä. Tällä hetkellä pelaan salibandya enemmän ja vähemmän tosissani, hyvässä seurassa. Ammattitutkintojani täydennän monipuolisilla jatkokoulutuksilla. Osallistun kursseille, joissa pääsen kehittämään omaa osaamistani, jotta voin auttaa asiakkaitani entistä paremmin.

Neea Torola

Osteopaatti

044 970 2952
050 431 3242
neea@fysioakatemia.fi
VALIKKO