JuoksuAkatemia – ja juoksu kulkee

JuoksuAkatemia on uusin innovaatiomme juokseville tai juoksusta haaveileville ihmisille.

Varaa aika

JuoksuAkatemia

JuoksuAkatemia tarkoittaa kokonaisuutta, jossa huomioidaan juoksussa tarvittavia ominaisuuksia, kuten voima, liikkuvuus, liikkeenhallinta ja tekniikka. JuoksuAkatemia on juuri sinua varten, mikäli kipu estää tai vaikeuttaa juoksemista tai haaveilet aloittamisesta, mutta et tiedä, miten päästä alkuun.

JuoksuAkatemia alkaa aina juoksija-analyysilla, jossa tutkimme esimerkiksi eri kehon osa-alueiden voimaa. Voima on tärkeä osatekijä onnistumisessa, sillä voimaharjoittelun on todettu vähentävän noin 50 prosenttia juoksijoiden rasitusperäisiä vammoja. Analysoimme myös liikkuvuutta ja tekniikkaa, kuten sitä, miten asiakas hallitsee juoksuasennon sekä rasitusta. Jos juoksijalla on olemassa oleva harjoitusohjelma, käydään rasituksen osalta läpi mahdolliset ongelmakohdat. Noin 80 % juoksijoiden vammoista on rasitusperäisiä, jolloin rasituksen nousu on ollut liian nopeaa tai rasituksen taso liian kovaa suhteessa henkilön pohjakuntoon. Analyysissä käytämme apunamme kuvausmenetelmiä, ja arvioimme syytä kipuun tai sitä, miksi juoksu ei harjoittelusta huolimatta kehity.

Analyysin jälkeen teemme henkilökohtaisen jatkosuunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi. Ammattilaiset harjoituttavat voimatasojasi (VoimaAkatemia), liikkeenhallintaa (juoksutekniikkaa) sekä säätelevät rasitustasoja sinulle parhaaseen suuntaan.

JuoksuAkatemian hyödyt:

  • Juoksun kehittyminen
  • Vammojen vähentyminen
  • Harjoittelun järkevöityminen
  • Omien tavoitteiden saavuttaminen


VALIKKO