VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

JuoksuAkatemia


JuoksuAkatemia


JuoksuAkatemia on FysioAkatemian toimintamalli juokseville ihmisille. JuoksuAkatemia auttaa, jos et pysty tällä hetkellä juoksemaan, kipu vaikeuttaa juoksuasi tai haaveilet juoksevasi paremmin. Toimintamallin ideana on kiinnittää huomiota juoksijaan kokonaisuutena: miten harjoittelet, onko sinulla tarvittava määrä voimaa juoksemiseen ja miten hallitset liikettä. Kokonaisuuden täydentää juoksutekniikan kuvaaminen, jolla selvitämme miten em. ominaisuudet tulevat juoksun aikana esiin.


JuoksuAkatemia aloitetaan aina Juoksija-analyysillä. Sen avulla tutkimme voimaa (voimaharjoittelun on todettu vähentävän n. 50 % juoksijan rasitusperäisistä vammoista), liikkuvuutta, liikkeen kontrollia, juoksutekniikkaa ja rasitusta. Käytämme apuna kuvausmenetelmää, jonka avulla tutkimme juoksun eri vaiheiden toteutumista sekä pystymme opettamaan asiakasta. Analyysin avulla selvitämme miksi sinulla mahdollisesti on kipua, miksi juokseminen ei kehity tai et onnistu haluamallasi tavalla. Ongelmien syiden löytäminen ja opettaminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada pysyvä muutos ongelmaan.


Analyysin jälkeen ammattilaistiimimme alkaa harjoittaa voimatasoasi, liikkeen hallintaasi, juoksutekniikkaasi sekä kuormituksen määrää juoksussasi. Tavoitteenamme on saada em. osa-alueet toimimaan yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla. Kun olemme yhdessä käyneet läpi harjoituspäiväkirjasi sekä saaneet käsityksen haasteistasi ja tavoitteistasi, laadimme sinulle yksilöllisen juoksuohjelman huomioiden levon ja rasituksen määrän oikeassa suhteessa. Juoksutekniikkasi parantamisesta vastaa juoksuvalmentajanamme Salla Rinne (os. Käppi), joka on edustanut Suomea mm. Osakan MM-kisoissa 2007.


JuoksuAkatemian hyödyt:
  • Kivuton juoksu
  • Enemmän nopeutta, kestävyyttä ja vahvuutta
  • Omien tavoitteiden saavuttaminen
  • Harjoittelun suunnitelmallisuus
TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA