VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

Faskiahieronta


Faskia on ihmistä ympäröivä sidekudosverkko. Se yhdistää kehossa lihaksia ja muita kudoksia toisiinsa. Faskian yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on toimia tukiverkkona, se ei ole siis pelkästään lihaksia ympäröivä kalvorakenne. Faskia on erittäin hyvin hermotettu kudos ja sen vuoksi toiminnan häiriö voi tuntua kudoksessa herkästi kipuiluna. Koska faskia ympäröi kehoa voi yksittäinen ongelmakohdan vaikutusalue olla laajempi.


Faskian kireys voi aiheuttaa kipua ja liikerajoitusta pehmytkudoksessa. Syitä tähän on mm. yksipuoliset ja toistuvat työasennot esim. toimistotyö.


Faskiahieronnan avulla saamme asiakkaillemme nopeasti muutoksen kivuliaaseen tai liikerajoitteiseen kudokseen. Faskiahieronnan ei tule aiheuttaa ihmiselle kipua, vaan tuoda miellyttävä ja rentoutunut tunne kehoon. Anna siis FysioAkatemian faskiahierontaan erikoistuneiden hierojien auttaa sinua ongelmasta eroon.


TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA