VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

Alaraaja-analyysi


Alaraaja-analyysin tarkoitus on arvioida alaraajan rakenne sekä koko toiminnallinen liikeketju lantion asentoa unohtamatta. Analyysin aikana tutkitaan alaraajan anatominen rakenne kuormittamattomassa tilassa sekä liikkeen kontrolli toiminnallisten testien avulla kuormitetuissa asennoissa. Alaraaja-analyysissä pyritään tunnistamaan liikehäiriöt ja korjaamaan ne. Mikäli ongelmaa aiheuttaa lihasten yliaktiivisuus tai passiivisuus, pyrimme normalisoimaan lihasten normaalin toiminnan manuaalisen terapian, harjoitteiden ja asiakkaan tietoisuuden lisäämisen keinoin.


Analyysin avulla kerromme ongelman alkuperäisen syyn, mitä itse voit tehdä ongelman poistumisen eteen ja kuinka henkilökuntamme voi nopeuttaa ongelman palautumista normaaliksi manuaalisia tekniikoita hyödyntäen. Meillä pohjallinen on äärimmäinen vaihtoehto.


Ohjaamme sinua oikeanlaisen jalkineen hankinnassa.


Analyysi sisältää


  • liikerajoitteiden tutkiminen
  • linjaus, hallinta, koordinaatio, nopeus ja voimaominaisuuksien tutkiminen (kävely)
  • liikerajoitteiden ja toiminnallisten löydösten yhdistäminen analyysiksi
  • hoito ja harjoitteet
TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA