Yritys

FysioAkatemia – palveluja lapsesta vaariin

FysioAkatemia on vuonna 2014 perustettu yritys, joka palvelee asiakkaitaan Järvenpään sydämessä. Olemme lyhyessä ajassa kasvaneet yhdeksi Järvenpään suurimmaksi alamme toimijaksi. Asiakaspalautteiden mukaan meillä vallitsee poikkeuksellisen rento ja ammattitaitoinen ilmapiiri, jonka keskiössä on aina ihminen, ei pelkästään ongelma. Tästä kuuluu iso kiitos juuri teille, asiakkaillemme.

Suurimpana haaveenamme on auttaa kaikenlaisia ihmisiä voimaan paremmin omassa kehossaan — riippumatta sukupuolesta, iästä, koosta, ammatista tai liikuntataustasta. Mottomme on ”puhtaan liikkeen puolesta”, ja se kuvaa hyvin ideologiaamme, jossa liikkeen ja liikkumisen tulee olla ihmiselle miellyttävää ja oireetonta. Yksi tärkeimmistä arvoistamme on välittäminen: jos ihminen tarvitsee tukea, sitä me myös lupaamme antaa. Me haluamme kuunnella tarinasi ja tehdä yhdessä kanssasi suunnitelma, jolla saavutat tavoitteesi. Hyödynnämme suunnittelussa uusinta tutkimustietoa.

Palveluntarjonnassa olemme halunneet huomioida juuri nämä asiat. Jokaiselle ihmiselle löytyy tuotteita ja osaamista, joilla voimme auttaa ihmisiä lapsesta vaariin. Olemme pyrkineet ottamaan huomioon asiakkaidemme toiveita tarjonnassamme ja tuoneet uusina palveluina tarjolle Juoksu- ja VoimaAkatemian. Juoksu- ja VoimaAkatemia mahdollistavat luontevan jatkumon liike-ideologiallemme. Niiden ansiosta voimme tarjota jatkopalvelua yksilön henkilökohtaiset tarpeet huomioiden.
Suurin vahvuutemme on iso ja laadukas tiimi, joka on sitoutunut auttamaan asiakkaitamme nopeasti ja tehokkaasti. Kouluttaudumme säännöllisesti, jotta voimme tuoda viimeisimmän tutkimustiedon vastaanotollemme. Tätä ajatusta olemme rakentaneet yhteistyössä koulutusorganisaatio Umpofin kanssa, ja olemme tuoneet yhdessä kansainvälisiä huippukouluttajia Suomeen. Lisää: umpof.fi

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse!

Jokaisella ihmisellä on erilaiset resurssit ja tarpeet tehdä muutoksia omaan hyvinvointiinsa. Me tapaamme päivittäin ihmisiä, joiden avuntarve vaihtelee. Lopullinen tavoite on aina omaa kehoaan ja itseään kunnioittava ihminen, joka ei ole riippuvainen muista ihmisistä. Mutta aina muutokseen ei pysty itse, eikä tarvitsekaan, sillä me olemme mukana auttamassa sinua – juuri sen verran kuin sinä apua ja tukea tarvitset.

Olemme jakaneet toimintamme kolmeen osaan, joiden avulla voimme auttaa erilaisia asiakkaitamme.


Teet sen itse ja me kerromme miten.

Akuutti oire/vamma, joka hoituu yhdellä kerralla ja hallitset itsehoito-ohjeet.


Tehdään se yhdessä, me kerromme miten ja kontrolloimme toteutusta.

Vamma/oire/suorituskyvyn palautus, joka vaatii muuttuakseen seurantaa ja kontrollia, jotta saadaan pysyvä muutos aikaiseksi.


Me otamme täyden vastuun, kerromme, suunnittelemme ja teemme FysioAkatemiassa tarvittavat toimenpiteet.

Vamma/oire/suorituskyvyn lisäys, joka vaatii pidemmän aikavälin muutosta ja säännöllistä kontrollointia muutoksen saavuttamiseksi. Toimii myös erittäin hyvin kuntoutusjaksoissa, jolloin säännölliset käynnit nopeuttavat oireen poistumista.

VALIKKO