Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Täytä ja lähetä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Meidän tiimimme

Tero Heikkilä

Toimitusjohtaja
Movement Specialist
Fysioterapeutti
Manipulatiivinen fysioterapeutti
Maitland-Concept

044 970 2952
tero@fysioakatemia.fi

Toimin FysioAkatemiassa fysioterapeuttina sekä fysiikkavalmentajana. Omaan koulutustaustaani kuuluvat fysioterapiatutkinnon lisäksi Maitland-konseptin koulutus manuaaliseen terapiaan, Movement Specialist -koulutus liikkeen analysointiin sekä juoksu- ja painonnostokoulutukset. Toimin myös valmentajana VoimaAkatemiassa. Minulla on pitkä historia jalkapalloilijana, jonka jälkeen harrastin viisi vuotta triathlonia, ja suoritin täyden matkan triathlonin 11 tunnin tietämiin. Nyt viikoittaiset harjoitukset käsittävät crossfittia ja lenkkeilyä. Vapaa-aikani täyttää kaksi ihanaa tytärtä sekä tubettaminen.

Minulle on tärkeintä asiakkaan kanssa rehellinen keskustelu siitä, mihin asioihin halutaan muutosta. Suurin mielenkiinnon kohteeni on ihmisen liike ja uskonkin vahvasti, että liike hoitaa meitä ihmisiä parhaiten, kunhan vain muistamme liikuttaa itseämme. Tärkein motivoiva tekijä työssäni ovat mahtavat asiakkaat, joiden kanssa yhdessä luomme paremman huomisen.

Pirjo Vainio

Movement Specialist
Fysioterapeutti
Toimipistevastaava

044 970 2952
040 531 0031
pirjo@fysioakatemia.fi

Olen järvenpääläinen fysioterapeutti ja liikkeen analysoimiseen erikoistunut Movement Specialist. Minulla on työkokemusta fysioterapeuttina jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta, ja täydennän osaamistani jatkuvasti lisää. Tuorein erityisosaamiseni on psyykkinen valmennus, jota opiskelin Olympiakomitean yhteistyökumppanin Sportfocuksen tarjoamassa koulutusohjelmassa. Psyykkistä valmennusta hyödynnän erityisesti urheilijoiden kanssa ja se tuo monipuolisuutta fysioterapiapalveluiden rinnalle.

Minulla on pitkä ja laaja kokemus lasten, nuorten ja työikäisten fysioterapiasta. Tällä hetkellä teen paljon töitä nuorten urheilijoiden kanssa, joista erityisesti voimistelijat ja eri joukkuelajien taitajat hakevat apua säännöllisesti muun muassa kehonhallinnan haasteisiin. Fysioterapeuttina on kuitenkin kivointa kohdata eri ikäisiä ja erilaisilla taustoilla tulevia ihmisiä – hoitohuoneeseeni ovat tervetulleita kaikki! Nautin työstäni ja tavoitteenani onkin auttaa ja ohjata asiakkaitani voimaan paremmin.

Oma urheilutaustani on yleisurheilussa, juoksin nuorena pikamatkoja. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat jooga, kuntosali sekä erilaiset ryhmäliikuntatunnit oman jaksamisen ja ehtimisen mukaan. Nykyään tavoitteenani onkin harrastaa kaikenlaista liikuntaa hymyssä suin turhia stressaamatta.

Lassi Karhunen

Movement Specialist
Osteopaatti AMK
Urheiluhieroja

044 970 2952
040 861 7324
lassi@fysioakatemia.fi

Toimin FysioAkatemiassa osteopaattina ja Movement Specialistina. Olen kouluttautunut liikkeen analysointiin ja ohjaamiseen lukuisilla jatkokoulutuksilla Englannissa ja Suomessa (mm. Performance Matrix, Kinetic-control, Running Resiliency, painonnosto-ohjaajakoulutus). Lisäksi olen osallistunut erilaisiin kipuun liittyviin koulutuksiin. Minulla on myös urheiluhierojan koulutus.

Osteopaatiksi olen valmistunut ammattikorkeakoulu Metropoliassa ja olen toiminut vuodesta 2013 myös osteopaattien klinikkaopettajana samaisessa koulussa. Vapaa-aikani vietän kotona avovaimon, 6- ja 7-vuotiaiden poikien sekä harrastuksieni crossfitin, jääkiekon ja vanhemman poikani jalkapallovalmennuksen parissa.

Työssäni keskityn kehon kokonaisvaltaiseen toimivuuteen, johon kuuluu tutustuminen ihmiseen ja hänen tilanteeseensa laajasti. Käytän työssäni monipuolisesti eri lähestymistapoja (manuaaliset käsittelytekniikat, ohjaus ja harjoitteet), ja jokaisen ihmisen tilanne arvioidaan yksilöllisesti. Krooninen kipu, palautuminen sekä voimaharjoittelu ovat erityisesti kiinnostuksen kohteitani. Teen myös kehon toiminnallisia kartoituksia, liikeanalyyseja sekä olen mukana kehittämässä VoimaAkatemiaa.

Mikko Mattila

Movement Specialist
Fysioterapeutti
Urheiluhieroja

044 970 2952
0400 764 575
mikko@fysioakatemia.fi

Olen fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Valmistuin hierojaksi 2009 ja fysioterapeutiksi 2015. Liike sekä liikkumisen analysointi ja harjoittaminen ohjaavat työtäni vahvasti, kivun hoitoa unohtamatta. Näihin alueisiin olen myös hakenut lisäkoulutusta.

Työssäni saan parhaat fiilikset siitä, kun asiakas oivaltaa omasta kehostaan asioita harjoitteiden kautta. Oivaltamisen myötä asiakas hyppää kuskin paikalle omassa kehossaan sekä terveydessään – matkustajana olemisen sijaan. Asiakkaan kanssa asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on myös äärimmäisen palkitsevaa. Asiakaskuntani koostuu kouluikäisistä aina ikäihmisiin. Jalkapallon pelaamisen ja valmentamisen myötä nuoret urheilijan alut, etenkin pallopelien edustajat, ovat tuttu näky vastaanotollani.

Harrastuksiini kuuluvat tällä hetkellä vahvimmin lenkkeily, tennis, pyöräily sekä kahden pienen lapsen kanssa touhuaminen.

Janne Kivistö

Movement Specialist
Fysioterapeutti
Manipulatiivinen fysioterapeutti
Maitland-Concept

044 970 2952
041 546 0931
janne@fysioakatemia.fi

Perheeseeni kuuluvat vaimo ja pieni poika, vapaa-ajalla viihdyn kotona puuhastellessa. Liikunta on kuulunut aina elämääni eri muodossa, aiemmin harrastin muun muassa rugbya, tällä hetkellä pääasiassa juoksua ja kotijumppaa (raudoilla tai ilman).

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2006. Työssäni käytän hyödyksi myös jatkokoulutuksissa saamiani oppeja. Ehkä tärkeimpinä Maitland-konseptin manuaalisen fysioterapian erikoistumiskoulutus, josta valmistuin vuonna 2018 (erikoistuminen 2014–2018) sekä liikkeenhallinta ja -analysointi mm. Kinetic Control ja Matrix-koulutus.

Kuntoutuminen on aina yksilöllinen prosessi, mikä tekee toisaalta työstä haastavaa, mutta samalla myös mielenkiintoista. Erityisen innostavana työssäni koen, kun näen, että ihmisen toimintakyky kehittyy tai kun esimerkiksi aiemmin kivun rajoittama liikuntaharrastus tulee taas mahdolliseksi.

Tarja Kauppinen

Koulutettu hieroja
Hermoratahieroja

044 970 2952
tarja@fysioakatemia.fi

Olen koulutettu hieroja, hermoratahierojamestari ja lähihoitaja. Kouluttaudun tällä hetkellä jalkojenhoitajaksi.

Työssäni keskityn asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen sekä tuottamaan heille rentoutumista kiireen ja stressin keskellä ammattimaisella hieronnalla. Vahvuuteni työssä on eri koulutuksien mukanaan tuoma monipuolinen ymmärrys ihmisen kehon toiminnasta.

Työskentelin pitkään kaupallisella alalla. Vaihtaessani alaa ymmärsin, että oma tulevaisuuteni löytyy ihmisten hyvinvoinnin parista. Nautin hierojan työssä eniten siitä, että voin auttaa asiakkaitani voimaan paremmin tulevaisuudessa.

Hanna Pekkala

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

044 970 2952
040 534 3001
hanna@fysioakatemia.fi

Toimin FysioAkatemiassa koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana. Lisäksi opiskelen osteopatiaa ensimmäistä vuotta Osteopatiakoulu Atlaksessa. Hieno ja monimutkainen ihmiskeho on minulle ikuinen ihmetyksen ja ihastuksen aihe, ja osteopaatin opinnot vievät minua yhä syvemmälle kehon saloihin. Saan onnistumisen elämyksiä työssäni huomatessani asiakkaan kehon reagoivan positiivisesti hoitoon.

Hieron mielelläni erilaisia ihmisiä aina nuorista urheilijalupauksista liikuntarajoitteisiin seniorikansalaisiin. Ammattiurheilija, toimistotyön aiheuttamista lihaskireyksistä kärsivä henkilö tai vanhus tarvitsevat kaikki erilaista käsittelyä, ja asiakasta kuunnellen päästään parhaaseen lopputulokseen. Viihdyn aidosti ihmisten seurassa, joten työpäivät kuluvat nopeasti.

Olen vuonna 1980 syntynyt kahden lapsen äiti, ja aloitin säännöllisen työskentelyn FysioAkatemialla syksyllä 2018. Olen alanvaihtaja ja työskentelin aiemmin markkinoinnin parissa mainos- ja digitoimistoissa sekä vähittäiskaupan alalla asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Terveydenhoidon maailma on kuitenkin vienyt minut nyt täysin mukanaan.

Harrastan koiria, ratsastusta ja muuta liikuntaa eri muodoissaan. Hymyillään kun tavataan!

Daniela Realpe

Koulutettu hieroja

044 970 2952
daniela@fysioakatemia.fi

Olen Kolumbiasta kotoisin ja tulin Suomeen vapaaehtoistöihin vuonna 2008. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja hieroja. Valmistuin hierojaksi vuonna 2017, ja olen erikoistunut kivunhoitoon. Molemmat ammattitutkinnot opiskelin suomen kielellä.

Teen tällä hetkellä myös lähihoitajan ja kouluohjaajan töitä Ammattiopisto Spesialla. Luonteeltani olen rauhallinen, ahkera ja positiivinen. Hoitotyössäni käytän eri tekniikoiden menetelmiä, kuten mobilisointia, triggerpisteenhoitoa sekä intialaista päähierontaa. Olen työskennellyt urani aikana eri ikäisten ihmisten kanssa lapsista vanhuksiin.

Kymmenen vuoden aikana olen oppinut paljon Suomen kulttuurista. Suomen luonto ihastuttaa neljässä erilaisessa vuodenajassa. Nautin saunomisesta sekä sienestämisestä ihanissa metsissä. Luonto on ollut aina lähellä sydäntäni. Pidän paljon matkailusta, musiikin kuuntelemisesta ja tanssimisesta. Harrastan myös askartelua, pyöräilyä ja kävelyä.

Minulle tulee hyvä mieli, kun näen, että asiakas lähtee hieronnan jälkeen rentoutuneena kotiin, ja pystyn auttamaan ihmisiä voimaan paremmin.

Heidi Sinaga

Urheiluhieroja

044 970 2952
heidi@fysioakatemia.fi

Olen kotoisin Joensuusta, ja toimin urheiluhierojana FysioAkatemiassa. Valmistuin hierojan ammattiin Itä-Suomen liikuntaopistosta vuonna 2015.

Omassa työssäni räätälöin hieronnan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden, tarpeiden tai ongelmien mukaan. Hoidot vaihtelevat asiakkaasta riippuen rentouttavasta hieronnasta aina tehokkaaseen urheiluhierontaan tai faskia-käsittelyyn. Koen tärkeänä kannustaa asiakkaita oman kehon huoltoon antamalla liikkuvuus- ja venyttelyohjeita.

Minulla on palava halu auttaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti ja voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Tästä syystä aloitin personal trainer -opinnot, joista on tarkoitus suoriutua syksyyn 2019 mennessä. Mielestäni oma hyvinvointi ja jaksaminen ovat yksi tärkeimmistä asioista arjessa, eikä niihin panostaminen mene hukkaan.

Parasta työssäni on erilaisten ihmisten kohtaaminen, ja asiakaskuntani koostuukin nuorista eläkeläisiin. Koen äärimmäisen palkitsevana sen, kun pystyn helpottamaan asiakkaan oloa poistamalla kireyksiä sekä antamalla ohjeita, joilla ylläpitää hierontahoidon vaikutusta.

Oman fyysisen kunnon ylläpitämiseksi keskityn monipuoliseen harjoitteluun (mm. peruskestävyys, liikkuvuus ja voima). Olet lämpimästi tervetullut käsittelyyni, oletpa sitten sohvaperuna, huippu-urheilija tai jotain siltä väliltä!

Markus Uotila

Osteopaatti AMK
Urheiluhieroja

044 970 2952
040 719 8955
markus@fysioakatemia.fi

Olen koulutukseltani osteopaatti ja koulutettu hieroja. Minulle ovat tärkeitä kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Tämä lähestymistapa näkyy aina hoitotyössäni. Uskon, että kun ihminen on terve, se heijastuu hänen lähiympäristöönsä. Työssäni minua motivoi se, että pääsen auttamaan asiakkaitani ja edistämään heidän terveyttään.

Osteopatiassa paneudutaan yksilöllisesti vaivan alkuperään, jota selvitän kattavan haastattelun ja tutkimisen avulla. Käytän hoitotyössäni monipuolisesti eri tekniikoita mm. faskia- ja pehmytkudostekniikoita, nivelten artikulaatioita ja -manipulaatioita. Lopputulosta täydentää asiakkaan ohjaaminen omatoimiseen harjoitteluun. Osteopaattina huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Vahvuutenani ovat päänsärkyjen hoito, raajojen puutumisten ja pistelyiden helpottaminen, palautumisen edistäminen ja stressin lievittäminen.

Olen pienestä pitäen ollut aktiivinen liikkuja. Nuorena pelasin jääkiekkoa Järvenpään Haukoissa ja jalkapalloa JäPSissä. Tällä hetkellä pelaan salibandya enemmän ja vähemmän tosissani, hyvässä seurassa. Ammattitutkintojani täydennän monipuolisilla jatkokoulutuksilla. Osallistun kursseille, joissa pääsen kehittämään omaa osaamistani, jotta voin auttaa asiakkaitani entistä paremmin.

Nelli Veijo

Koulutettu hieroja

044 970 2952
0400 374390
nelli@fysioakatemia.fi

Olen 20-vuotias koulutettu hieroja ja nuori yrittäjä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Porvoon hierojakoulusta ja erikoistunut niveltoimintaan suorittamalla erikoisammattitutkinnon osan ”nivelten liikkuvuuden edistäminen”. Hallitsen monipuolisen hieronnan (klassinen ja urheiluhieronta) lisäksi myös monia faskia-, nivelmobilisaatio- ja kinesioteippaustekniikoita, jotka mahdollistavat kokonaisvaltaisen, yksilöllisen ja tehokkaan hoidon.

Vapaa-aikani kuluu enimmäkseen liikunnan ja matkustelun parissa. Viikon treeneihin sisältyy tällä hetkellä monipuolista salitreeniä sekä luonnossa liikkumista kävellen ja juosten. Minulla on myös pitkä tausta ratsastuksen parissa sekä kokemusta monista tanssilajeista, joista viimeisimpänä olen harrastanut tankotanssia.

Teen työtä kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti – hieronta kerrallaan kohti parempaa huomista. Haluan auttaa asiakkaitani paitsi pääsemään tavoitteisiinsa, myös ohjata heitä löytämään oman kestävän ja ”lujasti lempeän” tavan ylläpitää hyvinvointiaan ja huolehtia terveydestään.

Niko Vieremä

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja
Manipulatiivisesti erikoistuva
Seurayhteistyöhenkilö

044 970 2952
040 964 8935
niko@fysioakatemia.fi

Olen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja. Vastaanotollani käy kaikenikäisiä ihmisiä, aktiiviliikkujista vähemmän liikkuviin. Työni on aina asiakaslähtöistä. Asiakkaan vaiva on yksilöllinen kokemus, jolloin hoidon tulee vastata asiakkaan tarpeeseen.

Tällä hetkellä käyn fysioterapian jatkokoulutusta Maitland-konseptin mukaan. Koulutus painottuu tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Kehitän ammattitaitoani vuosittain useissa täydennyskoulutuksissa, jotta voin palvella asiakkaitani entistä paremmin. Vahvin osaamisalueeni fysioterapiassa on alaraajaongelmien kuntoutus, mutta kuntoutan myös kehon muita alueita päästä varpaisiin.

Liike ja liikkuminen ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Harrastuksiini ovat kuuluneet muun muassa kamppailulajit ja tanssi. Nykyisin rentoudun kuntosalilla ja hyvän kirjan äärellä. Parasta työssäni on se, että voin aidosti auttaa ihmisiä sekä jatkuva oppiminen, joka pitää mielen virkeänä.

VALIKKO