VARAA AIKA PALVELUIHIMME:

044 970 2952 Sähköinen ajanvarauskalenteri

Fysioterapia


Fysioterapiassa pyritään yhdistämään manuaalinen terapia sekä liikkeen kontrollointi ja hallinta ajattelutapa. Teemme aina asiakkaalle huolellisen haastattelun, jossa selvitämme ongelman historian syntymekanismin ja toiminnan haitan. Lopputuloksen kannalta fysioterapeutin tärkein tehtävä on opettaa asiakas ymmärtämään.


Tutkimisen ja haastattelun yhteydessä luomme asiakkaalle tavoitteet, jonka avulla fysioterapiaan sitoutuminen helpottuu ja toiminnan tehokkuus lisääntyy. Aluksi on tärkeä ymmärtää mistä kipu tai toiminnan haitta johtuvat, ongelman poistuttua fysioterapeutti laatii yhdessä asiakkaan kanssa jatkosuunnitelman pysyvän tuloksen aikaansaamiseksi. Iso osa ongelman pysyvää poistumista on suorituskyvyn palauttaminen ja suorituskyvyn lisääminen.


Ihmisten ollessa erilaisessa lähtökohdassa ongelman syntyessä, suorituskyvyn lisääminen voi tarkoittaa liikunnan lisäämistä ja jollekin toiselle harrastamisen monipuolistamista. Näihin kaikkiin asioihin ammattitaitoiset fysioterapeutit katsovat yhdessä asiakkaan kanssa parhaan, helpoimman ja joustavimman ratkaisun. Meillä fysioterapian keskiössä on aina asiakas, me onnistumme aina yhdessä!


Manuaalisella terapialla nopeutamme liikehäiriön korjaantumista ja mahdollistamme vapaan liikkeen ilman kipua ja liikerajoitusta. Jokainen testi, hoito ja harjoitteet pyrkivät yksilöllisesti asiakkaan oireen korjaantumiseen. Meillä asiakas saa aina veloituksetta ohjeet ongelmaa korjaaviin harjoitteisiin.


Miksi pelkkä passiivinen hoito ei auta?


  • manuaalinen terapia usein nopeuttaa liikehäiriön korjaantumista, mutta ei palauta lihasten normaalia toimintaa kuten fysioterapia
  • passiivinen hoito ei sisällä asiakkaan omaa tavoitetta muuttaa omaa käyttäytymistään
  • hoitojaksot toistuvat usein ja primääri ongelma jää selvittämättä
  • aivot tarvitsevat jatkuvaa palautetta uudesta asennosta, liikemallista ja lihasten aktivoitumisjärjestyksestä. Tietoisuus näistä auttaa pysyvämpiin tuloksiin.

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän tiloihimme Järvenpäässä, asiantuntevien ammattilaisten palveltavaksi.


TERVETULOA FYSIOAKATEMIAAN!

Olemme vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita kaiken ikäisille ihmisille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja rento henkilökunta mottonaan ”Puhtaan liikkeen puolesta”. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi puhelimitse 044 970 2952 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.


AJANKOHTAISTA